Ponta despre Traian Băsescu: un cancer pentru România

Preşedintele PSD, Victor Ponta, consideră că Traian Băsescu este „un cancer pentru România“, care trebuie extirpat, şi că nu vrea să se lase târât "în mocirla pe care preşedintele a creat-o şi în care a trăit".

"Traian Băsescu înceacă să mă tragă şi pe mine, ca şi pe ceilalţi tineri din noua generaţia politică, în mocirla în care el a trăit, de fapt, în aceşti ani şi pe care chiar el a construit-o", a declarat Ponta pentru Gândul, în replică la declaraţiile lui Băsescu despre preşedintele PSD.

Întrebat dacă i-a cerut sprijinul lui Traian Băsescu, el a precizat ca joi, la ora 12.00, va susţine la sediul partidului din Kiseleff o conferinţă pe acestă temă.

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri seară, la B1 Tv, că actualul lider al PSD Victor Ponta "a venit preş" la el în birou, în 2008, întrebând dacă l-ar putea sprijini la alegerile pentru Primaria Capitalei şi că discuta înainte de alegerile din PSD un portofoliu de ministru prin ieşirea din partid.

"Dar cu securisme din astea pe mine nu mă impresionează. Eu n-am apucat să fiu securist, nu m-a crescut Securitatea ca pe dânsul şi nu mă intimidează absolut deloc. Dovedeşte, încă o dată, că este un cancer pentru România pe care trebuie să-l extirpăm", a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel