Ponta, de față cu Iohannis: Va fi un președinte de stânga. Pregătim momentul

Victor Ponta
Victor Ponta

Președintele Pro România, Victor Ponta, a fost invitat la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru a semna Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României.

„Vreau să spun foarte clar că am semnat azi acest pact pentru un motiv foarte simplu: principiile din acest pact sunt corecte și sunt spre binele nostru, ca societate. După cum știți, primul europarlamentar al Pro România este Corina Crețu, ceea ce arată mult. Noi considerăm că integrarea României în UE este cea mai mare realizare pentru poporul român din ultimii 30 de ani”, a declarat, joi, Victor Ponta.

„M-au certat foarte mulți oameni azi, că de ce vin la Cotroceni, de ce vin la Iohannis? Le-am spus că noi trebuie să fim pro europeni. Electoratul social-democrat este pro european, liderii PSD sunt... trecători, bineînțeles. Uitându-mă în Europa, după 20 de ani de președinte de dreapta, în 2024 va fi, în sfârșit, și un președinte de stânga și am venit să pregătim momentul", a spus Victor Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis şi liderii PNL - Ludovic Orban, USR - Dan Barna, PRO România - Victor Ponta şi PMP - Eugen Tomac au semnat, joi, la Palatul Cotroceni, Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României. Acordul ar urma să fie semnat săptămâna viitoare şi de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel