Ponta, colaborare cu PSD. Radu Tudor: El este arbitrul. Are două variante

Radu Tudor este de parere că "în acest moment majoritatea parlamentară stă în voturile lui Victor Ponta"

În discuţiile de aseară de la PSD mai mulţi membri ar fi spus că vor susţine alianţa cu formaţiunea lui Victor Ponta, dar cu o condiţie: să nu fie numit preşedinte al Camerei Deputaţilor, potrivit informaţiilor furnizate de Antena 3.

Viorica Dăncilă ar fi spus, potrivit sursei citate, că "nu vrea pete pe imaginea partidului care este şifonată în aceste momente".

Dacă nu va obţine şefia Camerei Deputaţilor ar putea refuza Victor Ponta colaborarea cu PSD?

"Eu cred că astfel de orgolii vor îngropa PSD pentru că, în acest moment, majoritatea parlamentară stă în voturile lui Victor Ponta. El este arbitrul. Victor Ponta are două variante: fie colaborează cu USR şi cu PNL care au câștigat alegerile europarlamentare şi dă jos acest guvern şi schimba majoritatea, fie primeşte din partea PSD o mână întinsă şi împreună, PSD cu ALDE şi cu PRO România, cu Victor Ponta președinte al Camerei Deputaţilor, reuşesc să păstreze o majoritate, să formeze o stângă europeană, modernă care poate însemna ceva în relaţia cu aceste două partide care au crescut spectaculos - USR şi PNL - şi evident în raport cu preşedintele Iohannis. Paradoxal, dar fără micuţul partid PRO România şi Victor Ponta eu cred că PSD nu poate renaşte" a comentat Radu Tudor la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel