Ponta, exploziv: Cine e "negociatorul" cu PNL - tot Mihai Tudose. E greșeala mea!

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Victor Ponta (Pro România) a reacționat după ce Mihai Tudose a făcut un apel pentru a fi votat Guvernul Orban.

„Dacă vă puneați întrebarea cine este "negociatorul" cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD și cu Ludovic Orban în weekend să votăm cu PNL!

Cel pentru care am muncit toți să ajungă la Parlamentul European - și care ne-a mințit în față pe toți că nu merge, doar candidează să ajute lista! Cel pentru care am cedat mandatul meu câștigat pe lista ProRomania!

E bine că măcar separăm apele / dar este greșeala mea că am lăsat de la mine să treacă toate trădările și ticăloșiile la adresa noastră! Mergem mai departe - mai puțini dar fără vânzători!

Este corect să nu votăm un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Băsescu în Decembrie 2009 - și care va genera un dezastru în 2020 exact cum a fost în 2010!”, a scris, luni dimineață, Victor Ponta pe contul său de Facebook.

„Chiar dacă acum ProRomania este sub atac total - vom rezista și vom fi mai buni și mai puternici!”, a concluzionat liderul Pro România.

Parlamentarii se întrunesc, luni, de la ora 14:00, în ședință comună de plen, pentru a vota învestirea Guvernului Orban. Pentru a putea fi învestit sunt necesare cel puțin 233 de voturi, pe care premierul desemnat susține că le are.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel