Ponta: ”Barna s-a predat”. Acuză o înțelegere PSD-PNL după turul I al prezidențialelor

Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul PRO România susține că există un blat între PNL și PSD pentru ca Viorica Dăncilă să ajungă în turul doi. De asemenea, noul Guvern Orban va fi instalat după primul tur al alegerilor prezidențiale.

În direct la România TV, Victor Ponta și-a motivat părerea: 

”Există (n.r. blat PSD-PNL) pentru că am văzut cu toții și vedem și azi aici în Parlament. Au fost patru candidați cu șanse reale de a intra în turul doi. Domnul Iohannis, sigur, cu prima șansă de a intra în turul doi și și-o dorește pe doamna Dăncilă pentru că în cazul acesta rezultatul este previzibil. (...) Este o înțelegere ca domnul Iohannis să o aibă pe Viorica Dăncilă în turul doi ca să câștige fără probleme și imediat după turul întâi o să vedeți parlamentari care vor vota Guvernul Orban. De ce spun chestia asta? Dan Barna s-a predat în 24 de ore după ce au apărut problemele alea cu dosarul cu fondurile europene. A rămas Mircea Diaconu care se luptă singur și noi cei de la Pro România care nu dorim să facem parte din acest blat. (...)

Pro România nu votează noul Guvern

”Eu nu o să votez niciodată un Guvern cum nu am votat nici Guvernul Cioloș. Nu o să votez nici acum Guvernul Orban atâta timp cât nu există garanții clare că oamenii sunt reprezentați și apărați. Nu am văzut niciun fel de garanție, nicio discuție despre oameni, numai jocuri politice. Se schimbă niște oameni pe niște scaune. Nu am văzut mai multă seriozitate, mai multă competență și proiecte pentru oameni. Trebuie schimbată doamna Dăncilă, dar cu domnul Ludovic Orban nu schimbi nimic de fapt. Sunt nepregătiți pentru funcția de prim-ministru. Nu vor avea votul meu”, a precizat Victor Ponta la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel