Ponta, atac la Cioloș: Disciplinat, o să pună în practica deciziile luate de Macron și Putin

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta îl atacă  pe Dacian Cioloș, după întâlnirea  dintre Putin și Macron, arătând că europarlamentarul român, care este prieten cu Macron, servește interesele liderului de la Kremlin.  

 

"Vladimir Putin a fost primit ca un adevarat "prieten" de Emmanuel Macron", scrie Victor Ponta pe Facebook

"Dar - se stie cum spun francezii : « Les amis de mes amis sont mes amis »/ adica Dacian Ciolos ( care zice ca e "prieten" cu Macron ) este prietenul lui Putin! Si cum Ciolos este "prieten" si sustinator al lui Dan Barna inseamna ca Barna e si el prieten cu Putin, nu?

Puteti sa ma ajutati cu orice declaratie a domnului Ciolos prin care isi spune opinia despre intalnirea Macron - Putin? Il critica sau il lauda pe Macron pentru aceasta idee? A fost prezent si a turnat in pahare, sau macar a asteptat in parcare cu "baietii" de la Security? A primit ordinele de la "Seful" ce sa faca mai departe in Parlamentul European sa nu il supere pe "Prietenul Vladimir"? Si in Romania?

Sa fim realisti - ca orice bun si disciplinat francez Ciolos o sa puna rapid in practica toate deciziile luate de domnii Macron si Putin / si la Bruxelles si la Bucuresti!

Macar sa dormim linistiti - Emmanuel si Vladimir vegheaza pentru noi ( prin omul lor Dacian)!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Vezi și: EXCLUSIV Cine a finanţat campania USR? Cozmin Guşă: Toate firele mele de atunci duc la EL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel