Ponta, atac devastator cu citate din Blaga: "Orban ar trebui arestat"

Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Ioan Ghișe
Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Ioan Ghișe

Premierul Victor Ponta a suținut, marți, un al doilea discurs de la tribuna Parlamentului, în care i-a dat o replică vicepreședintelui PNL Ludovic Orban, după ce liberalul i-a cerut demisia în plen și a sugerat că șeful Guvernului ar trebui să intre la închisoare.

"Aș vrea ca la aceste dezbateri să luăm deciziile rațional, cu bun simț și cu gândire pentru soluții. Nu cu demagogie, cu nu bufonerii, din partea unor bufoni pe care îi știm foarte bine. Cu gândul că în 2007-2008 mulți dintre români au plecat din țară tocmai pentru că unii care erau miniștrii la Transporturi furau cu sutele de milioane și cu ce a spus dl. Vasile Blaga în 2009 că Ludovic Orban ar trebui arestat. Pentru că n-a fost arestat și atunci mulți români au considerat că aici e o țară în care hoții și bufonii rămân în continuare. Bufoni care, dacă n-ar fi fost pe lista USL, n-ar fi fost astăzi în Parlament cu siguranță pot să ne dea lecții. E o rușine pentru românii din Diaspora să fie reprezentați de bufoni", a spus Ponta.

După prima declarație a lui Ponta în plenul Parlamentului, a luat cuvântul vicepreședintele PNL Ludovic Orban, care a cerut demisia premierului și a citit scrisoarea unui votant român care a stat la coadă la o secție din străinătate.

"Demisia domnului Ponta este mult prea puțin. Scapă mult prea ușor! Art. 57 din Legea alegerilor prevede că încălcarea dreptului la vot se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani", a spus Orban.

Ponta, propunere în Parlament după scandalul Diaspora: "Am plătit prețul politic, e un preț meritat"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel