Ponta: Am fost luaţi în băşcălie

Victor Ponta acuză autorităţile de faptul că nu s-au implicat şi nu s-au deplasat la faţa locului în cazul inundaţiilor din ultima perioadă. Fostul premier spune că în perioadă în care el s-a dus la inundaţii alături de Liviu Dragnea, s-a făcut băşcălie pe seama lor. 

Cand au mers Ponta si Dragnea la inundatii in Teleorman ( asa cum am fost de fiecare data in toate zonele tarii unde erau calamitati) s-a facut bascalie - si ne-a injurat Propaganda cu toti "deontologii" / nu mai intereseaza pe nimeni ca acolo s-a construit in 2014 digul necesar si de atunci nu mai sunt inundate sateledin zona!

Acum avem ce ne-au dorit "tinerii frumosi si liberi" - nu ii pasa nimanui de bietii oameni si se descurca cum pot cu ajutorul celor de la ISU / nu i-ati vazut nici pe Iohannis, nici pe Ciolos, nici pe vreun ministru , nici pe Mandruta, Chirila, Tapalaga sau Clotilde - pe Facebook nu ploua si nu sunt inundatii/ iar oamenii din acele zone nu au finantari de la "Soros" si nici nu voteaza USR - deci sa se descurce singuri!

Poate totusi noi toti ceilalti ii sanctionam pe 11 Decembrie pe toti acesti indolenti si aroganti - si ne ocupam din nou de viata oamenilor nu de manipularile Propagandei!" se arată în postarea lui Victor Ponta de pe facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel