Ponta a spus ce a discutat cu Barna la Bruxelles: A zis invers. Probabil s-a temut

Dan Barna - Victor Ponta
Dan Barna - Victor Ponta

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a spus, la România TV, ce a discutat că Dan Barna la Bruxelles, după ce în presă a apărut o fotografie cu cei doi discutând la o masă. 

Victor Ponta a povestit ce a discutat cu Dan Barna, liderul USR, la Bruxelles, după ce în presă a apărut o imagine cu cei doi la aceeaşi masă, într-un local din Bruxelles. "La aceeaşi masă m-am văzut nu doar cu domnul Dan Barna. M-am văzut şi cu lideri PNL... Tot în Parlamentul European m-am întâlnit şi cu domnul Băsescu, cu oameni de la PSD. Cred că nu putem să ne dăm în cap nici la Bucureşti nici la Bruxelles, ci trebuie să dialogăm.

Putem să nu fim de acord, dar asta nu înseamnă că fugim. Cu domnul Barna am avut o discuţie decentă, de bun simţ, despre ce facem în PE, despre ce facem în Parlamentul României. Nu înseamnă că am bătut palma, că ne-am înţeles pe tot. (...) Cu liderul USR, domnul Barna, am găsit foarte multe soluţii la Bruxelles. După care am văzut că a ajuns în Bucureşti, s-a dat de trei ori peste cap şi a zis invers decât ce a vorbit cu mine. Eu mă aşteptam să facă politică altfel. Nu a făcut altfel, a făcut-o ca pe Dâmboviţa. Probabil s-a temut de critici", a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel