Pompierul dispărut duminică, găsit în şoc hipotermic

Pompierul dispărut duminică, găsit în şoc hipotermic în zona împădurită Valea Mare, lângă Padeş.

Pompierul în vârstă de 36 de ani dispărut duminică de la domiciliu a fost găsi, luni după-amiază, de echipajele de poliţişti, jandarmi şi lucrători ISU în şoc hipotermic în zona împădurită Valea Mare din apropiere de Padeş, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ion Lazăr.

Potrivit sursei citate, bărbatul va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Circa 40 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au desfăşurat, luni, o acţiune de căutare a unui bărbat de 36 de ani, pompier la Garda de Intervenţie Tismana, care a dispărut duminică de la domiciliu. Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, a precizat, pentru Agerpres, că bărbatul este angajat al instituţiei din anul 2007 şi lucrează ca subofiţer în cadrul structurilor de intervenţie.

'Ieri (duminică - n.r.) era de serviciu, colegii au observat un comportament ciudat faţă de cum era de obicei, în sensul că era mai retras. Şeful de tură a raportat comandanţilor, care au luat decizia de a-l înlocui în serviciu. A fost transportat la spital pentru investigaţii de specialitate, dar a refuzat internarea, fiind luat sub semnătură de către fratele sau. Aseară am fost sesizaţi de IPJ cu privire la faptul că fratele colegului nostru a semnalat plecarea voluntară de la domiciliu a acestuia, neavând informaţii cu privire la locul unde se află. Era cunoscut ca fiind pasionat de plimbările în natură, are şi un ATV. A promovat toate testările psihologice, ultima efectuată având loc anul trecut în august', a afirmat Florin Chisim.

Potrivit unui comunicat de presă postat luni pe site-ul IPJ Gorj, la data de 14 ianuarie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său Ilarion Nicuşor Arjocu, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. La căutări a fost folosit şi un câine de urmă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel