Urmărește emisiunea live


Pompier rănit din cauza unui dispozitiv exploziv. IGSU, precizări

Pompier rănit din cauza unui dispozitiv exploziv. IGSU, precizări
Pompier rănit din cauza unui dispozitiv exploziv. IGSU, precizări

Un lucrător al ISU Cluj a fost rănit, joi, după ce o cutie suspectă aflată lângă maşina sa a explodat, însă SRI nu consideră că se poate vorbi despre un atentat terorist.

Ofițerul ISU Cluj ar fi fost rănit în momentul în care a atins coletul suspect care se afla lângă mașină. Potrivit IGSU, acesta a suferit răni ușoare la nivelul mâinii și a feței. A primit asistență medicală de la echipajul SMURD, fiind în afara oricărui pericol.

Organele specializate deruleaza cercetări pentru stabilirea circumstanțelelor și împrejurărilor producerii acestui incident. Zona a fost izolată de poliție și accesul pe stradă a fost interzis. Presa este ținută departe de locul deflagrației. Măsurile luate de polițiști sunt similare cu cele luate în cazul unui atentat terorist. Serviciul Român de Informaţii a fost solicitat pentru a oferi expertiză post eveniment.

Nu vorbim momentan despre un atentat

Purtătorul de cuvânt al SRI,  Ovidiu Marincea ne-a spus că momentan nu există suspiciuni de atentat terorist.  "Dacă existau suspiciuni legate de un atentat terorist, SRI ar fi gestionat acest caz. Cazul a fost preluat Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj și este gestionat de această instituție," a declarat pentru DC News, Ovidiu Marincea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel