Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Poluare, maşini electrice. Daniel Tudorache, primar Sector 1, decizie: Vă dau o informaţie

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, a discutat, într-un interviu acordat DC News, despre o hotărâre de Consiliu extrem de importantă în ceea ce priveşte reducerea poluării.

„Vă dau o informaţie. Am avut tot felul de întâlniri. Noi, până la sfârşitul anului, vrem să emitem o hotărâre de Consiliu", a spus primarul PSD, manifestându-şi convingerea potrivit căreia „şi colegii de la celelalte partide vor fi de acord".

„Noi dorim ca tot ce achiziţionăm pe Primărie - mă refer la maşini - să fie doar electrice. Consider că trebuie să facem un pas, trebuie să eliminăm maşinile care poluează şi să venim cu maşini electrice. Deci vrem ca, începând de anul viitor, acolo unde avem nevoie să achiziţionăm numai maşini electrice", a declarat Daniel Tudorache, oferind drept exemplu Poliţia Locală.

[citeste si]

„Atunci când solicită (n.r. referindu-se la Poliţia Locală din Sectorul 1), de exemplu, ei au nevoie de o sută de maşini. Următoarele pe care le vom cumpăra, începând cu 1 ianuarie, să fie numai maşini electrice. (...) Căutăm să protejăm mediul şi aceasta este o măsură de a proteja", a concluzionat Daniel Tudorache.

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel