Polonia: Un eurodeputat polonez i-a salvat pe un bărbat şi pe fiul acestuia de doi ani dintr-o maşină în flăcări

Un eurodeputat polonez a salvat un bărbat şi pe fiul acestuia în vârstă de doi ani dintr-o maşină în flăcări, în urma unui accident produs luni seara, au anunţat pe Facebook serviciile de pompieri din Regut, lângă Varşovia, relatează dpa. 

Robert Biedron 'i-a scos pe şofer şi pe fiul acestuia în vârstă de doi ani din maşina care ardea şi i-a adăpostit în Volkswagenul său. Ca un pompier adevărat, a fugit la maşina în flăcări cu un extinctor', a comentat Brigada locală a pompierilor voluntari, lângă o fotografie cu politicianul. Înainte de a pleca de la faţa locului, Biedron i-a lăudat pe pompieri pentru viteza cu care au intervenit, se menţionează în postare.

Bărbatul şi copilul salvaţi nu au fost răniţi, au precizat pentru dpa serviciile de pompieri. Autoturismul în care se aflau fusese implicat într-o coliziune cu un camion, în împrejurări care fac acum obiectul unei anchete a poliţiei. Marţi dimineaţa, politicianul polonez a asigurat că ceea ce a făcut 'nu a fost un gest eroic', subliniind că 'oricine are obligaţia legală şi morală de a reacţiona' în astfel de situaţii, a relatat agenţia de presă poloneză PAP.

El i-a îndemnat totodată pe politicieni să facă mai sigure şoselele din Polonia. Robert Biedron, în vârstă de 43 de ani, este o figură proeminentă a stângii poloneze. Este cunoscut cel mai bine pentru faptul că a devenit primul politician important din ţară care şi-a declarat homosexualitatea, precum şi pentru mandatul său de primar al oraşului nordic Slupsk, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel