Poliţistul Marian Godină vrea să dea lovitura cu o nouă carte

Poliţistul Marian Godină, autorul cărţii 'Flash-uri din sens opus', va lansa în curând o carte pentru copii, au anunţat reprezentanţii editurii Curtea Veche.

Godină nu s-a apucat, deocamdată, să scrie noua carte, care ar urma să-i înveţe pe copii ce este Poliţia.

'Vreau să vă anunţ că Marian doreşte să publice o carte pentru copii. El consideră că schimbarea trebuie să înceapă de la cei mici. Undeva în luna mai, iunie vom avea o carte, o carte dedicată copiilor, în care Marian vrea să-i înveţe ce e Poliţia. (...) Sperăm ca împreună să schimbăm ceva', a anunţat marţi seara, la Sibiu, Maria Desmirean, din partea Editurii Curtea Veche.

Prezent la lansarea cărţii sale la Sibiu, poliţistul Marian Godină spune că lui 'nu îi ia mult timp să scrie o carte'.

'Nu m-am apucat încă să o scriu. Nu îmi ia foarte mult să scriu o carte. Nici la aceasta nu m-am chinuit prea mult. Este o carte în care voi încerca să vadă în noi, nişte prieteni', a răspuns Godină întrebărilor jurnaliştilor.

[citeste si]

Cartea care l-a făcut celebru, 'Flash-uri din sens opus', s-a vândut până în prezent într-un tiraj de 40.000 de exemplare, potrivit reprezentanţilor Editurii Curtea Veche. Atât de cunoscut a ajuns poliţistul braşovean încât procesele sale verbale date şoferilor amendaţi au ajuns să fie vândute pe site-urile de anunţuri. La lansarea cărţii de la Sibiu au fost prezenţi peste o sută de cititori, printre care s-au numărat şi doi poliţişti, unul dintre aceştia fiind însoţit de un câine poliţist. Chiar şi poliţiştii prezenţi la lansarea de la Sibiu au râs când Marian Godină i-a spus unei cititoare: 'La dumneavoastră la serviciu aveţi sigur un prostăvan, la noi prostăvanul e vizibil.' 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel