Poliţistul cu umor s-a făcut scriitor. Mesaj important pentru fani

Marian Godină, polițistul din Brașov care a devenit extrem de cunoscut în mediul online pentru umorul ieșit din comun și arta de a relata întâmplări "de pe teren", își anunță fanii că a publicat cartea "Flash-uri din sens opus", volum care va putea fi disponibil începând cu 18 februarie. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, Marian Godină precizează că nu a scris cartea pentru "reducerea pedepsei", iar personajul pincipal al volumului publicat la editura Curtea Veche este chiar el.

"Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări.

Despre "Flash-uri din sens opus" vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii. (...)

Toate (întâmplările - n.r.) sunt povestite în stilul cu care v-am obişnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe faţă", a scris Marian Godină, care a transmis și un avertisment pentru fanii săi.

"Pentru a evita să-mi vedeţi semnătura şi pe alte 'materiale', respectaţi regulile de circulaţie", a adăugat polițistul. Acesta precizează, totodată, și ce surpriză are pentru cei care vor precomanda cartea sa de pe pagina editurii în perioada 12-17 februarie: "exemplarele cumpărate în avans vor fi primite cu autograful autorului".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel