Polițiștii au folosit gaze lacrimogene pentru a opri mai mulți romi care îi atacau cu pietre

Un scandal între mai multe persoane de etnie romă şi poliţişti a avut loc în centrul orașului Tulcea, oamenii legii folosind spray-uri lacrimogene pentru a-i calma pe agresorii ce aruncau cu pietre.

Potrivit poliţiştilor, scandalul a pornit în urma unei tamponări, care s-a produs, luni după-amiază, între două autoturisme într-o parcare. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţia Rutieră, iar părţile erau gata să se înţeleagă amiabil, dar în acel moment, la fața locului au ajuns rudele unuia dintre conducătorii auto şi a început să facă scandal.

(w670)

Poliţiştii de la rutieră au chemat ajutoare prin staţie, iar la locul incidentului au ajuns alţi colegi ai lor dar şi jandarmi. Între cele două părţi a început un scandal, cu îmbrânceli şi înjurături. La un moment dat romii au început să arunce cu pietre, iar oamenii legii, în apărare, au folosit spray-urile lacrimogene din dotare. Chiar dacă romii au încercat să fugă pe străzile lăturalnice aceștia au fost prinși și duşi la secţia de poliţie. În cauză se fac cercetări, în cadrul unui dosar coordonat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, sub infracțiunea de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vezi și: Un medic a sărit să-l bată pe un inspector din Corpul de Control al Ministerului Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel