Polițiști și jandarmi, acțiune de amploare în Sectorul 5 - VIDEO

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu jandarmi din Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă pe raza sectorului 5.

Polițiști din cadrul Polițiilor Sectoarelor 1 - 6, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Brigăzii Rutiere și efective din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă pe raza sectorului 5, acţiunea având drept scop asigurarea unui climat de siguranță civică, prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și creșterii vizibilității în zonele de risc criminogen.

Au fost legitimate 320 de persoane şi controlate 109 autoturisme.

În urma acestor activităţi au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 15.000 lei şi au fost constatate patru infracţiuni, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, precum şi pentru conducere a unui vehicul sub influența substanțelor stupefiante.

Şi această acțiune se circumscrie activităţilor Poliţiei Române pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel