Polițiști locali amenințați și șantajați de un om de afaceri

Sursa foto: Poliția Rutieră
Sursa foto: Poliția Rutieră

Un om de afaceri din Odorheiu Secuiesc şi tatăl său sunt cercetaţi de IPJ Harghita, în urma unor plângeri depuse de poliţişti locali din oraş, care îi acuză de ameninţare şi şantaj.

Omul de afaceri în cauză este cel care, la începutul anului, a fost arestat pentru 30 de zile pentru că a lovit un poliţist local aflat în timpul liber, cercetările în acest caz fiind continuate, iar suspectul se află sub control judiciar.

În ultimele zile, la Poliţia municipiului Odorhei Secuiesc au fost depuse trei plângeri, una fiind semnată de către un poliţist local care îl acuză pe omul de afaceri că l-a ameninţat, o altă plângere pentru ameninţare fiind depusă şi de către tatăl poliţistului local.

De asemenea, şeful Poliţiei Locale din Odorheiu Secuiesc, Laszlo Szabolcs, a depus o plângere pentru ameninţare şi şantaj faţă de tatăl omului de afaceri în cauză.

Polițist bătut de omul de afaceri

La rândul său, şeful Poliţiei Locale Odorheiu Secuiesc, Laszlo Szabolcs, a declarat pentru Agerpres că, din luna ianuarie, de când colegul său a fost bătut de omul de afaceri, "lucrurile s-au manifestat într-un fel inacceptabil într-un stat de drept" şi susţine că familia afaceristului, care deţine o pensiune turistică şi un restaurant în oraş, a încercat să-l convingă să intervină pe lângă cel lovit ca să-şi retragă plângerea.

Întrucât nu a dat curs solicitărilor acestora, Laszlo Szabolcs susţine că a fost informat că s-a discutat intenţia de a-i fi incendiată casa, lucru care i se pare "extrem de grav".

Totodată, un alt poliţist local a fost ameninţat că va păţi acelaşi lucru ca şi colegul său lovit în luna ianuarie, ameninţările fiind transmise tatălui său, cu care afaceristul s-a întâlnit într-un service auto.

Într-un comunicat transmis presei, Poliţia Locală Odorheiu Secuiesc susţine că ameninţările continuă şi că omul de afaceri ar intenţiona să desfiinţeze această instituţie, afirmând că va folosi, în acest scop, legăturile pe care le are în mediul politic.

Vezi și: Pomohaci, căutat de poliție. Este de negăsit! Fostul preot a dispărut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel