Polițiști și un asistent SMURD, atacați cu un cuțit

Un bărbat a atacat doi polițiști și un asistent SMURD. Totul s-a întâmplat în timpul încătușării unei persoane.

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a atacat cu un cuţit doi poliţişti şi un asistent medical SMURD, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin. Potrivit sursei citate, miercuri seara, printr-un apel la 112, s-a semnalat producerea unui accident rutier în municipiul Galaţi, pe strada Domnească, în apropierea Parcului CFR, unde o autoutilitară a lovit un stâlp. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi un echipaj medical de la SMURD, care nu au găsit însă pe nimeni în maşina respectivă.Poliţiştii au demarat verificări, iar în scurt timp l-au identificat pe şoferul maşinii în parcul din apropiere, acesta încercând să fugă.

Dosar pentru vătămare corporală și ultraj

"Şoferul a încercat să fugă, părea în stare de ebrietate. A fost însă imobilizat de poliţişti, dar un alt bărbat, de 41 de ani, care era şi acesta în parc, a intervenit şi i-a atacat pe poliţişti şi pe asistentul de la SMURD cu un cuţit. Unul dintre poliţişti i-a deviat mâna în care avea cuţitul, lama lovind luneta autospecialei SMURD care a fost zgâriată. Agresorul a fost imobilizat şi încătuşat şi condus la sediul poliţiei, în timp ce şoferul autoutilitarei a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice", a spus Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ultraj, iar bărbatul de 41 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel