Poliţişti, ameninţaţi în spital: "Bă, vă omor, vă tai capul!" - video

Incidentul a avut loc pe data de 28 octombrie, la Spitalul din Băileşti, unde polițiștii se aflau alături de un bărbat de 53 de ani, pe care-l prinseseră băut la volan. Ajuns la fața locului, fiul şoferului a început să îi înjure pe oamenii legii.

Șoferul beat a fost oprit în trafic și testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital.

"La spital s-a prezentat şi fiul persoanei în cauză, în vârstă de 22 de ani, care a început să aibă un comportament agresiv, proferând injurii şi lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale", se arată într-un comunicat de presă, potrivit Adevărul. Poliţiştii i-au dus pe cei doi la sediul poliţiei.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar tatăl său este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Pe data de 31 octombrie, în urma probatoriului administrat, din care a rezultat faptul că tânărul ar fi proferat şi ameninţări la adresa poliţiştilor, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti au dispus extinderea urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arest la domiciliu pe o peroadă de 30 de zile", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, scrie Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel