Polițistă din Centrul Vechi îl acuză pe comisarul-șef de agresiune sexuală repetată. Plângere la Parchet

O polițistă care activa în Centrul Vechi al Capitalei, în vârstă de doar 20 și un pic de ani, acuză că a fost agresată sexual, în mod repetat de către comisarul-șef al Secției de Poliție din Centrul Vechi. 

Pe numele bărbatului, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, a fost depusă o plângere penală. Tânăra polițistă a depus plângerea penală abia în toamnă, când a avut certitudinea că i-a fost acceptată mutarea la Suceava.

Tânără absolventă, tânăra acuză că, pe parcursul verii, a fost agresată sexual de cel care-i era superior. Bărbatul ar fi făcut, în mod repetat aluzii sexuale și chiar i-a spus, în mod direct, să întrețină relații intime, potrivit acuzațiilor fetei. Comisarul-șef din Centrul Vechi i-ar fi cerut fetei să-i arate tatuajul pe care tânăra îl are într-o zonă intimă, i-a spus că e permanent pregătit cu măsurile de protecție pentru întreținerea de relații intime. 

Acest abuz sexual a continuat până când tânăra a fost mutată la Suceava și i-a făcut plângere penală. Dosarul se pare că a fost ținut ”la secret”, potrivit Antena 3, iar față de comisar-șef încă nu s-a dispus nicio măsură. 

Tânăra este și persoană publică, cântăreață. Se pare că părinții fetei nu cunosc această situație la care a fost supusă. 

Un alt polițist, tot de la Secția din Centrul Vechi, a fost reținut, în această seară, fiind acuzat de agresiune sexuală de o studentă de la Școala de Poliție din Câmpina. Polițistul este acuzat că a agresat-o sexual în mod repetat pe tânăra pe care trebuia s-o îndrume în meserie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel