Poliţist ucis în Timiş. Mesaj emoţionant al soţiei agentului

Politist impuscat
Politist impuscat

Agentul Cristian Amariei a fost împuşcat în data de 2 iunie, în timp ce participa la un filtru rutier într-o localitate din judeţul Timiş. Criminalul a fost prins 40 de ore mai târziu, însă un urmă a rămas o familie îndurerată şi un sistem cu grave lacune. Acum, soţia agentului ucis în misiune a trimis un mesaj emoţionant colegilor lui Cristian Amarie. 

“Ce-i cu lumea asta? Nimeni nu mai raspunde la telefon? Nici tata nu mai raspunde.” - acestea sunt vorbele din seara asta a celui mic , care in 2 iunie a ramas fara tata! Sper ca toti cei care au curajul sa planga doar pe facebook si doar in fata camerelor, sa isi aminteasca aceste vorbe in fiecare seara cand pun capul pe perna, fara a face ceva in legatura cu sistemul!", a postat femeia pe Facebook. 

Criminal, mort în închisoare

Ionuţ Lepa, ucigaşul agentului din Timiş, a fost găsit spânzurat în celula sa astăzi, 10 iunie. El fusese prins de oamenii legii după 40 de ore de căutări şi a fost mai întâi internat în spital, pentru a i se scoate din corp două gloanţe. 

Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât şi o borsetă cu gloanţe.

Sindicaliştii cer demisia ministrului de interne 

"Rămânem cu o concluzie simplă, clară şi directă: subfinanţarea poliţiei ucide la propriu. Eu spun lucrul ăsta de mult timp, cine vrea să audă, aude. Dar se pare că bat la uşi închise. Am spus-o şi când a murit colegul de la Baia Mare înjunghiat în sediul poliţiei, am spus-o când a fost înjunghiat cu 47 de lovituri de cuţit la Suceava poliţistul de la Transporturi. Subfinanţarea nu ucide numai poliţişti, ci pe toată lumea. Neavând o siguranţă publică adecvată, sigur că răspunsul este pe măsură. Dacă strada şi piaţa nu sunt ocupate de poliţişti, ele sunt ocupate de infractori, e logic. Nu trebuie prea multă judecată. Poate doar doamnei Carmen Dan îi trebuie, pentru că nu înţelege fenomenul de niciun fel, e blocată în alte mecanisme", a declarat Dumitru Coarnă pentru DCNEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel