Polițist, găsit spânzurat

Conferinţa "Salvând vieţi în România" pe 10 septembrie la Cluj!
Conferinţa "Salvând vieţi în România" pe 10 septembrie la Cluj!

Un polițist a fost găsit spânzurat. Agentul șef a lăsat un bilet de adio pentru soție și fiica sa.

Agentul șef din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, Dumitru Giuhat a dispărut luni de acasă. Aseară, bărbatul a fost găsit mort, într-o baracă pe care familia acestuia o deține în comuna Gruia.

Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență

Potrivit Gorj Domino, familia a declarat dispariția bărbatului luni seară. 

”S-au început inițial cercetările pe dispariție, pentru că s-a făcut o sesizare din partea familiei, probabil se va schimba încadrarea juridică. Familia avea suspiciuni cu privire la faptul că lucrătorul de Poliție ar fi fost amenințat, dar prea multe detalii nu a putut să ofere. Așa ar fi spus când trăia, că se simte amenințat, urmărit și s-a făcut o lucrare penală pe amenințare și infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. După ce a dispărut lucrătorul de Poliție, soția a reclamat faptul că soțul ei i-ar fi spus că era neliniștit, se simțea agitat. În biletul de adio este un mesaj adresat familiei”, a declarat, pentru sursa citată, procurorul Lucian Răduică, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

[citeste si]

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin susțin că, imediat după dispariție, în urma declarațiillor soției sale, care a susținut că omul legii ar fi fost amenințat și urmărit de persoane deocamdată necunoscute, anchetatorii au efectuat cercetări in rem pentru amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel