Poliţist reţinut după ce a fost filmat conducând haotic

Un poliţist a fost reţinut de procurori după ce a fost filmat în timp ce conducea haotic, riscând producerea de accidente, iar când a fost oprit a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, sesizarea a fost făcută prin apel la 112, iar poliţiştii de la rutieră au oprit vehiculul.

"La data de 23 noiembrie a.c., la ora 21,39, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o persoană cu privire la faptul că dinspre oraşul Ardud spre municipiul Satu Mare, un autoturism circulă haotic pe drumul public. În urma sesizării a fost depistat şi oprit în trafic, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Unimăt. Întrucât sus-numitul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei", a precizat IPJ Satu Mare, în buletinul de presă transmis luni.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore

"Conducătorul auto, de 34 de ani, din localitatea Unimăt a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti urmând ca mâine să fie prezentat de către procurori instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive", a transmis IPJ.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul este un poliţist pus la dispoziţie de către IPJ Satu Mare, fiind anchetat într-un alt caz. El a fost şi agent în cadrul Poliţiei Rutiere Satu Mare, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel