Polițist, rănit de un şofer. L-a lovit cu mașina, refuzând să oprească

Poliția Locală
Poliția Locală

Un poliţist local care fluidiza traficul în municipiul Arad a fost rănit de un autoturism, după ce nu ar fi respectat indicaţiile de a opri în intersecţie.

"Un poliţist local cu atribuţii de circulaţie pe drumurile publice necesită îngrijiri medicale de minim o lună de zile după ce braţul stâng i-a fost acroşat de un autovehicul condus de un şofer cu antecedente în încălcarea normelor rutiere. (...) Angajatul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad îşi exercita atribuţiile de serviciu fluidizând traficul şi deviind circulaţia. Şoferul nu a respectat indicaţia de a se opri exprimată de poliţistul local şi şi-a continuat deplasarea", precizează, miercuri, Poliţia Locală Arad, potrivit Agerpres.

"Cu o lună în urmă, bărbatul a fost sancţionat"

Poliţistul local rănit a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad. Ulterior, angajatul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde în urma radiografiei a fost constatată o fisură a oaselor cotului, ce a impus imobilizarea braţului.

"În ultimele luni, şoferului în cauză îi fuseseră întocmite mai multe procese-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor de către reprezentanţii Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, inclusiv de către poliţistul local pe care l-a acroşat. Cu doar o lună în urmă, bărbatul a fost sancţionat pentru staţionare neregulamentară, sens în care a refuzat legitimarea şi a părăsit zona, nu înainte de a fi filmat de către poliţiştii locali. La momentul respectiv, acelaşi şofer recalcitrant a primit şi amendă pentru refuz de legitimare", mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel