Polițist local, refuz de legimitare în fața polițistului de la Rutieră. Coarnă - Tudorache, SCANDAL: Aveți prea mult tupeu

Un polițist de la Brigada Rutieră a observat un polițist local care parcase neregulamentar, i-a cerut actele, dar acesta a refuzat legitimarea. 

Polițistul local i-a spus polițistului de la Brigada Rutieră că și el are șefi. Se pare, potrivit Digi24, că șeful polițistului local a venit la fața locului, iar, în cele din urmă, i s-ar fi transmis polițistului de la Brigada Rutieră să renunțe la demers, conform sursei citate. 

Dumitru Coarnă a afirmat, la Digi24, că s-a făcut o presiune a șefului nemijlocit împotriva agentului de poliție ca să nu se aplice o contravenție pe care a constatat-o, acuzând că lucrurile sunt foarte grave. 

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a afirmat că ”a fost o altercație între un polițist local și între un polițist de la Rutieră. Eu am aflat toate informațiile de la șefii de la Poliția Locală. Am înțeles că polițistul de la Rutieră încerca să-i dea o amendă.”

Coarnă a reacționat și a afirmat: ”Nu! Încerca să aplice legea. Omul ăla a fost în conflict cu legea.”

Daniel Tudorache a replicat: ”Știți care e problema? Eu retrag toți polițiștii din intersecții și vreau să vă puneți toți dumneavoastră toți polițiștii...”

Dumitru Coarnă a reacționat: ”Nu sunt polițiștii dumneavoastră să-i retrageți!”. 

Primarul Sectorului 1 a afirmat că își asigură liniștea cetățenilor cu polițiști locali: ”Aveți prea mult tupeu, domnu Coarnă. Cum să discut eu cu un sindicalist? (...) Dacă polițistul meu local a greșit, puteți să-l amendați. Chiar vă rog.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel