Poliţist local din Capitală, reţinut. Este acuzat de trafic de influenţă

Interventie politie
Interventie politie

Un poliţist local din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 a fost reţinut, marţi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), fiind acuzat de trafic de influenţă.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un poliţist local în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de trafic de influenţă.

"Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în cursul lunilor februarie 2019 şi februarie 2018 inculpatul a pretins, respectiv a primit de la două persoane, sumele de 1.500 de euro, respectiv 4.000 de euro, creându-le convingerea că va interveni pe lângă funcţionarii publici competenţi pentru a le facilita angajarea ca poliţist local. De asemenea, în cursul lunii aprilie 2019, inculpatul a primit suma de 700 de lei de la o persoană, creându-i convingerea că va interveni pe lângă funcţionarii publici competenţi pentru a-i facilita obţinerea unui contract de închiriere a unui imobil", precizează anchetatorii.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Anticorupţie pentru Municipiului Bucureşti şi Judeţul Ilfov.

Vezi și: GRIPA continuă să facă victime. Ultimele date ale INSP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel