Poliţist, implicat într-un accident cu maşina de serviciu

Bogdan Cotigă / 21 iun 2018 / 13:50
Accident, foto ilustrativ
Accident, foto ilustrativ

Un autovehicul de serviciu al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa a fost implicat, joi, într-un accident rutier în municipiul Constanţa, la intersecţia a două străzi centrale, intens circulate.

Potrivit unui comunicat al poliției, joi, ora 11.08, un poliţist, în vârstă de 34 de ani, aflat în timpul serviciului, care conducea autospeciala de poliţie, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanţa, dinspre str. Nicolae Iorga către str. Dacia, înainte de intersecţia cu str. Ion Raţiu, a pătruns pe sensul opus de mers, depăşind coloana de autovehicule oprite la semafor.

"După pătrunderea în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului electric, autovehiculul poliţiei a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în urma accidentului rutier rezultând vătămarea corporală uşoară a poliţistului", se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cel de-al doilea şofer implicat în accident contestă faptul că autovehiculul poliţiei ar fi avut active semnalele acustice şi luminoase, conform martorilor la evenimentul rutier.