Polițist din Sibiu, arestat. Acuzații grave privind agresiuni. Antrena fete la box

Rodica Mitu / 02 sep 2019 / 18:20

Polițistul din Sibiu, acuzat că a agresat sexual două fete pe care le antrena la box, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată luni de Tribunalul Sibiu.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și dispune arestarea preventivă a intimatului - inculpat I.G., pe o durată de 18 zile, începând cu data de astăzi, 02.09.2019, până la data de 19.09.2019, ora 24.00 inclusiv", se arată în decizia Tribunalului Sibiu, care este definitivă.

Potrivit procurorilor, polițistul, care era și instructor de box în timpul liber, a agresat sexual două fete, de 12 și 17 ani, pe care le antrena. Acesta s-ar fi cazat cu fetele în cameră în timpul unor deplasări la București. „În timpul nopţii a încercat prin exercitarea unor acte de constrângere fizică să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, remis presei în luna august.

Asemănător a procedat și cu fata de 17 ani.