Poliţist de frontieră din Timiș, lovit de un șofer care transporta țigări de contrabandă

Poliția de frontieră - fotografie cu rol ilustrativ
Poliția de frontieră - fotografie cu rol ilustrativ

Un şofer care transporta ţigări de contrabandă, urmărit de poliţiştii de frontieră pe ruta timişeană Grabaţ-Lenauheim, joi seara, l-a lovit pe unul dintre aceştia în timp ce se încerca reţinerea lui. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş, poliţiştii de frontieră din Timiş au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă. Un echipaj a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic un autoturism despre care avea informaţii că este folosit la transportul de ţigări de contrabandă.

'Şoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale poliţiei de frontieră. Pe timpul urmăririi, şoferul a încercat să scape de poliţiştii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care a acroşat autospeciala din dotarea instituţiei, acesta fiind avariată.'

'Poliţiştii de frontieră au reuşit oprirea autoturismului pe raza localităţii Grabaţ, şoferul încercând să abandoneze maşina. Când s-a acţionat pentru reţinerea lui, acesta a devenit violent, lovindu-l pe unul dintre poliţiştii de frontieră', informează Mihaela Leş, într-un comunicat.

La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite ţigări de contrabandă. Şoferul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi ultraj, în cauză fiind derulate cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel