Politică, cutremur, criză financiară. Astrologul Burculeț: Rămân uluit

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, a făcut o serie de previziuni valabile pentru 2019.

„România a pășit în anul 2019 din primele zile, ca formă de manifestare, cu momente de liniște pentru doar câteva zile. Dincolo de Eclipsa de Soare care va avea loc în prima săptămână din acest an, ulterior se vor desfășura, prin aspectele astrologice, ceea ce înseamnă în termeni de specialitate și nu numai, Eclipsa de Lună din 21 Ianuarie, ora 7:15' București. Vor fi două momente importante ca desfășurare în decursul anului 2019 și prima etapă se derulează în luna Ianuarie, ulterior a două etapă va prinde contur în luna Septembrie, care va contribui cu un blocaj financiar, o perioadă scurtă pentru țara noastră, însă nu cum a fost primul trimestru din 2018, când aspectele financiare au început să își revină doar după luna Mai și circuitul finanțelor a intrat cât de cât în normalitate. Rămân uluit când majoritatea experților anunțau în previzionarea lor un an prolific financiar 2018 pentru România, însă lucrurile după cum s-au văzut nu au fost așa. De altfel și la finalul anului, în predicțiile lor pentru 2019, astrologi, numerologi, clarvăzători anunțau un an dificil pentru România lui 2019, cu acel element de criză. Ei bine am rămas dezamăgit de aspectul politizarii astrologiei în media națională. După mine este aberant, însă nu este treaba mea în calitate de specialist să mă pronunț asupra deciziilor altora cum interpretează și "influențează" acest "ceas elvețian" numit astrologie și care transpune prin aspectele din harta astrologică valorile timpului și evenimentleor viitoare sau pentru un moment dat atât din viitor cât și din trecut! Un celebru astrolog în studiile lui enunță: "planetele trebuiesc privite cu respect pentru a nu se întoarce efectul lor – simbolistica – împotriva ta!", a precizat Ioan Burculeț pe blogul său, Constelația Destinului.

„Eclipsa de Lună va contura un interval între 8 – 30 Ianuarie a.c. dificil în care principalul eveniment care va avea loc în țara noastră va fi o accidentare în masă. Oameni care pot fi afectați de către deciziile luate prin înscrisuri și sectorul comunicațiilor, transportatorilor, poștă, corespondență vor fi afectate cu siguranță, comunicare indiferent de mijloacele folosite. La prima vedere începutul de lună a anului 2019, Ianuarie, pare liniștită dacă privim în ansamblul ei Revoluția Lunară din 11 Ianuarie a.c. Vorba străveche: "Totul este lapte și miere!" cu toate acestea lucrurile și evenimentele nu vor sta așa”, precizează acesta, adăugând: „Ceea ce trebuie să știm este că, din prisma astrologiei perioada 17 Octombrie 2018, final de luna Septembrie 2019, jocurile de culise și "revoluția" subterană, vor fi principalii factori de influențare cu predilecție lunile Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2018 dar și Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie 2019 pentru că din luna Mai a.c. aceste elemente nuanțate de conjuncția Luna Neagră Uranus se vor estompa și nu vor mai avea putere către ultimul trimestru al anului 2019 că formă de manifestare!

Cutremur

Se pare la prima analiză că țară noastră nu va avea acele nuanțe de protecție în planul divinității și să ne păzească universul de un cutremur în prima parte a fenomenului numit eclipsa pentru că da ne ducem ca și în cazul Italiei după cum menționăm la în acea perioada August, Septembrie 2016 când am prezis cele 2 cutremure din Italia, ulterior avalanșă de la începutul anului 2017 când au murit și doi români în Italia. Ei bine acele forme de accidentări în masă au fost vizibile, identice cu ceea ce s-a întâmplat în anul 2018 pe autostrada, când o cisternă a explodat și mai mult ulterior în luna Septembrie 2018 un pod s-a prăbușit și au scos la suprafață elementul de accidentare în masă, menționat la vremea respectivă la alt post tv. Nu pot uita accidentările în masă din Regatul Unit, acolo unde de-a lungul anului 2017 au avut loc atentatele teroriste unul după celălalt. Astrologic aceste două țări aveau să se confrunte pe o perioada mai lungă cu acest element de negativitate! Ei bine, revenind la țara noastră, avem noroc că intensitatea poate fi majoră doar pentru luna Ianuarie și Septembrie 2019 momente în care se pot produce adevărate schimbări și scindări. Elementul care va afecta țara noastră va avea legătură cu elementul imprevizibilitate ceea ce poate fi greoi de anticipat și focusat chiar și de către autorități, adică în traducere atunci când ne suprind evenimentele fără să avem ce face! Exploziile, focul, suicidurile prin folosirea armelor de foc din doatare din partea entităților care au labilitatea psiho-emoțională sau care pot utiliza armele de foc pentru a se răzbună sau a-și face "dreptate" sunt doar câteva aspecte care pot contribui la un tablou nu cu totul atât de plăcut pentru fiecare dintre noi”, potrivit astrologului.

Relațiile internaționale 

„Raporturile și relațiile internaționale vor avea de suferit și, începând după 7 Ianuarie, răsturnările de situație, incontrolabilitatea, influența din exterior și principalele probleme se vor manifesta vizibil. O să observăm implicit persoane de pe teritoriul României implicate în acțiuni dincolo de granițe și care prin natura lor pot aduce o imagine și prejudiciu la imaginea țării! În același timp, valul de amenințări directe la adresa noastră și interdicții la care poate fi supusă țara noastră din prisma factorilor decizionali din afara țării sunt doar câteva elemente din tablou raporturilor și relațiilor internăționale prin care țara noastră va trece ca și transformare. Și dacă tot am adus în discuție raporturile și relațiile internaționale, anul 2019 nu va aduce decât blocaj de la începutul anului și până la finalul lui, evenimente care s-au mai întâmplat în urmă cu aproximativ 20 de ani, adică similaritatea cu anul 1978”, transmite Ioan Burculeț.

Schimbări în plan politic

„În intervalul 8 – 29 Ianuarie, să nu ne fie de mirare dacă acum și aici vor avea loc principalele schimbări din planul politicului, pentru că Destinul se va evidenția prin factorii circumstantiali din jur care pot veni și dicta chiar dacă nouă nu ne va face plăcere modul în care se vor manifesta oamenii și pornirile lor. Acțiunile cele mai riscante ale anului 2019 vor fi în luna ianuarie și Septembrie 2019.

În plan financiar, va fi un an al raporturilor și relațiilor bune de evoluție pentru țara noastră chiar și în contextul unei crize la nivel mondial, pentru că țară noastră va avea suportul și rezervele care să aducă în prim plan stabilizarea, cu toate că anumite taxe vor crește după 25 Februarie, țara noastră se va mai stabiliza cu acele forme de capital internațional. Nu va fi la orizont implicarea – din punct de vedere astrologic – a României în criza financiară, pentru că resursele vor fi, chiar dacă la limită, ele vor putea aduce funcționalitatea sistemului național și al investițiilor, pentru că în România vor fi investiții cu formă de capital străîn.

Principalele evenimente ale anului 2019 vor avea loc pe scena politicului și se vor evidenția vizibil în contextul și în condițiile în care Destinul va veni și va decide la începutul anului, după care lucrurile vor intra într-o normalitate în conformitate cu situația politicului și internațională. Cu excepția lunii Ianuarie și prima jumătate din Februarie a.c. țara noastră va fi ferită de evenimentele care se petrec la ora actuală în Franța, Serbia, Regatul Unit, Ungaria, Grecia și care vor fi vizibile cât de curând și în Germania, unde situațiile vor deveni tensionate”, conform astrologului.

VEZI ȘI: Se întâmplă de la 1 ianuarie 2019. Desfășurare de forțe fără precedent și o șansă istorică pentru România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel