Poliția Română, scrisoare deschisă: Plictisiți de viață. Cea mai ușoară consecință

Poliția Română le adresează tuturor românilor so scrisoare deschisă.

"Sănătatea nu poate fi răscumpărată cu regrete! Scrisoare deschisă către pietonii care trec pe roșu. Dragă pieton care traversezi pe roșu ca și când semaforul ar fi opțional, să știi că oamenii aceia care așteaptă răbdători să se facă verde nu sunt nici plictisiți de viață și nici nu au mai mult timp de pierdut decât tine. Sunt pur și simplu civilizați, respectă legea, se respectă pe ei înșiși, dar și pe cei din jur. Știm că tentația e mare! Nu vezi nicio mașină, nu e niciun polițist în apropiere la acel moment, ai nevoie să ajungi rapid într-un loc ... Ce mai contează că e roșu?

Ei bine, contează! Ce ar însemna să trăim, fiecare, după propriile reguli? Suntem cetățenii celei mai frumoase țări de pe planetă și avem drepturi! Corect. Avem însă și obligații pe care, dacă le respectăm, ne păzim pe noi înșine și nu le facem rău nici celor din jur. Dacă nu le respectăm însă, încasăm amenzi și asta ar fi cea mai ușoară consecință. S-a dovedit deja că principiul "mie nu mi se poate întâmpla nimic" nu este valabil. Se poate, din păcate, și sănătatea nu poate fi răscumpărată cu regrete.

PS: Aproape 126.000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pietonilor în 2018. Peste 10.100 în ianuarie 2019. Majoritatea pentru traversare neregulamentară sau prin loc nepermis", a transmis Poliția Română pe Facebook.

Vezi și: Ozana Barabancea, momente delicate. I s-a deschis operația. "Am o tăietura de jur împrejur"

Dieta cu miere și hrean. Slăbești repede și sănătos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel