Poliţia, pe urmele hoților care fură clopote de la gâtul vacilor

Animale
Animale

Polițiștii sunt în căutarea mai multor hoți care fură clopotele de la gâtul vacilor. Se întâmplă la Tirol, în vestul Austriei. 

Poliţia din landul Tirol, vestul Austriei, se află pe urmele unor hoţi misterioşi care au furat mai multe talăngi de la gâtul vacilor în ultimele săptămâni, relatează AFP.

Autorităţile austriece se întreabă care este motivul pentru care hoţii fac acest lucru, în condiţiile în care talăngile pe care bovinele le poartă la gât "au mai ales o valoare sentimentală pentru crescători", a declarat luni purtătorul de cuvânt al poliţiei regionale, Bernhard Gruber, precizând că acest tip de furt este o premieră în Tirol.

Cât valorează clopotele furate



Valoarea totală a clopotelor furate este estimată la câteva sute de euro. Şapte talăngi au fost furate vineri şi sâmbătă de la gâtul vacilor din două turme diferite care păşteau la peste 1.000 de metri atitudine, după ce trei clopote au fost furate la începutul lunii august de pe o altă păşune.

Misterul s-a adâncit luni odată cu descoperirea unui al patrulea furt la sfârşitul săptămânii trecute în aceeaşi vale. Poliţia a declarat că "nu exclude" o legătură între aceste infracţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel