Poliția, alertată de o echipă de filmare la Turul Spaniei. Ce au descoperit - VIDEO

Un elicopter din La Vuelta a permis descoperirea unei culturi de canabis în regiunea Barcelona.

Poliţia spaniolă a primit un ajutor neaşteptat în descoperirea unei mici plantaţii de marijuana, după ce camera video a unui elicopter din Turul ciclist al Spaniei a filmat acoperişul unui bloc din regiunea Barcelona, aflat în vecinătatea liniei de sosire din etapa a 8-a.

Poliţiştii au confiscat marţi 40 plante de canabis aflate pe acoperişul unui bloc din oraşul Igualada, alertaţi de imaginile captate sâmbătă de un elicopter şi postate apoi pe reţelele de socializare. Imaginile surprind plantaţia de marijuana de pe bloc în timp ce cicliştii se apropiau de linia de sosire din Igualada, aflat la 65 km de Barcelona. Etapa de 166,9 km a fost câştigată de germanul Nikias Arndt.

VIDEO

Poliţia a precizat că nu au fost efectuate arestări, dar s-a deschis o anchetă pentru a depista cine a cultivat plantele de canabis.

Turul Spaniei 2019 se va încheia pe 15 septembrie, iar slovenul Primoz Roglic (Jumbo Visma), actualul tricou roşu, este marele favorit la victoria finală după ce a câştigat marţi cu autoritate un contratimp individual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel