Poligraf Buzău. Dosar penal după dezvăluirea lui Vlad Cosma

Șeful Poliției Române a anunțat deschiderea unui dosar penal în legătură cu dezvăluirile lui Vlad Cosma care menționau falsificarea unor teste poligraf la Buzău. 

Şeful Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie Cătălin Alexandru Ioniţă, a declarat sâmbătă, la Mamaia, că în legătură cu acuzaţiile de falsificare a unor teste poligraf de către poliţiştii buzoieni, s-a întocmit un dosar penal, iar materialul strâns în urma verificărilor la sediul IPJ Buzău va fi trimis Parchetului General. 

Dosar penal 

Prezent sâmbătă, la Mamaia, cu ocazia vizitei de lucru întreprinsă de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, pe litoral, şeful Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Cătălin Alexandru Ioniţă, a confirmat că în baza unor reclamaţii formulate de deputatul PSD Andreea Cosma şi fratele acesteia, referitoare la falsificarea unor teste poligraf de către poliţiştii buzoieni, IGPR a făcut verificări la IPJ Buzău. 

"Între timp, s-a constituit dosar penal. Imediat ce am aflat, am dispus controlul la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, cu prezenţa IGPR. Tot materialul va fi trimis Parchetului General", a precizat chestorul principal Cătălin Alexandru Ioniţă, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel