POLIFEST la Universitatea POLITEHNICA din București

Universitatea POLITEHNICA din București își deschide porțile pentru cea de-a VIII a ediție POLIFEST, eveniment organizat în spațiile universității în perioada 11-13 aprilie 2019.

 Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 11 aprilie, ora 10:00, la Rectoratul U.P.B, în Amfiteatrul AN010 "Radu Voinea", continându-se astfel frumoasa tradiție a colaborării dintre universitatea noastră și mediul socio-economic din România, prin angajatorii săi de top.

Evenimentul este dedicat atât elevilor interesați de oferta educațională a facultățiilor noastre pentru anul universitar 2019-2020, cât și studenților dornici de a descoperi ofertele de angajare sau internship-urile pe care le pot desfășura în diversele companii în domeniu. Pe parcursul celor 3 zile vor avea loc: conferinţe ştiinţifice, workshop-uri, expoziţii de echipamente și noi tehnologii, prezentarea ofertelor educaţionale a facultăților, oportunități de angajare, precum şi alte manifestări conexe.

POLIFEST, un liant între studenți și medul socio-economic

Încă de la primele ediții, evenimentul s-a dovedit a fi cel mai mare de acest gen din România, la care au fost prezente toate părțile interesate de procesul educativ-formativ din universitatea noastră: liceeni, studenți, părinți, personal didactic, firme mari, mici și mijlocii, autorități centrale și locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați în țara noastră. Având la bază prestigiul universității noastre și oferta educațională diversă, demonstrate prin competențele absolvenților noștri, în acord cu cerințele pieței muncii actuale, ne dorim ca prin intermediul acestui eveniment să facilităm legătura dintre studenții universității noastre și mediul socio-economic, în scopul unei inserții cât mai adecvate a acestora pe piața muncii.

Totodată, facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, ceea ce implică atât vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaștere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră, precum și posibilitatea, pentru elevii de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, în cadrul secțiunii STUDENT PENTRU O ZI.

Pentru mai multe detalii despre organizarea evenimentului accesați site-ul: www.polifest.pub.ro

Vezi si: Universitatea Politehnică din București, în top Shanghai al celor mai bune 500 universități din lume

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel