Poli Timișoara. Raț, revenire de COȘMAR în România

Răzvan Raț a fost titular la ACS Poli Timișoara, la primul său meci jucat după aproape 15 ani în Liga 1, dar nu l-a terminat pe teren. A fost eliminat în prelungiri, după o intrare "criminală" asupra lui Benjamin Kuku.

Momentul s-a petrecut în minutul 90+3, aproape de tușă, în jumătatea de teren a gazdelor, când scorul era deja 2-2. Fundașul stânga care luni seară a debutat în tricoul lui ACS Poli Timișoara a avut un atac foarte dur asupra lui Benjamin Kuku, autorul celui de-al doilea gol marcat de Sepsi. Doar norocul a făcut ca jucătorul din Nigeria să scape fără accidentare după talpa pusă de Raț, informează DigiSport.

Arbitrul Radu Petrescu nu a stat pe gânduri și i-a arătat direct cartonașul roșu lui Răzvan Raț (36 de ani), care și-a stricat astfel, revenirea în Liga 1.

"Nu am intenţionat să îl lovesc. Am venit cu piciorul sus, dar cred că am lovit puţin şi mingea. Păcat că s-a întâmplat aşa, nu îmi doream acest lucru", a spus Răzvan Raţ, la finalul meciului ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe 2-2.

În privinţa partidei propriu-zise, fundaşul stânga a declarat: "Rezultatul nu ne favorizează deloc. Aveam nevoie de o victorie, trebuie să învingem cât mai multe echipe acasă şi să obţinem puncte. Cred însă că rezultatul a fost unul echitabil, ambele echipe au avut ocazii".

Până luni, ultimul meci al lui Raț în Liga 1 data de pe 28 mai 2003: Farul Constanța - Rapid 2-1, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel