Polițist agresor lift, reținut. Mama copiilor, prima declarație după prinderea agresorului

Mama copiilor agresați în lift de agentul de la Rutieră spune că va cere consiliere psihologică pentru cei mici, la Protecția Copilului. Ea a precizat că băiatul nu a trecut încă peste șoc, fiind traumatizat. El nu mai dorește să iasă din casă. 

"Bine că l-au recunoscut și n-au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Copiii sunt bine. Băiatul este încă traumatizat, nu vrea să iasă deloc din casă. Vom merge la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică. Doar la băiat văd un comportament schimbat. Este mai fricos ca înainte. Ne cere să verificăm dacă am închis ușa. Mi-a spus că dacă avea o putere în acel moment l-ar fi lovit. Voia să-la oprească. Băiatul este conștient de ce s-a întâmplat acolo. E groaznic. Toți știm ce înseamnă să-ți mai fie frică să lași copilul singur. Este strict părerea mea, dar eu cred că singura soluție este să fie omorât, " a spus mama copiilor agresați în lift.

Poliţiştii au prins luni un bărbat de 45 de ani, suspect în cazul agresiunii sexuale din 5 ianuarie asupra celor doi minori, în cartierul bucureştean Drumul Taberei. El este agent de poliţie la Brigada Rutieră. 

"La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală", informa luni dimineaţa Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel