Urmărește emisiunea live


Poliția, sfat pentru taximetriști: să renunțe la Clever Taxi și Star Taxi

Taximetriștii primesc o lovitură. Ei au fost sfătuiți de polițiști să nu mai folosească aplicațiile Clever Taxi și Star Taxi.

Oamenii legii au făcut procese verbale în care au scris că șoferii foloseau astfel de aplicații. Taximetriștii au fost sfătuiți să nu mai lucreze cu Clever Taxi și Star Taxi, ci să utilizeze doar aplicațiile dispeceratelor. Polițiștii nu au aplicat nicio amendă în acest sens. Subiectul este amplu dezbătut pe forumurile și grupurile de specialitate.

"De cand cu nebunia asta cu presupusa interzicere a folosirii aplicatiilor Star si Clever, am tot citit si discutat problema din punctul nostru de vedere, al taximetristilor. Dar haideti sa ne punem putin si in pielea clientilor.

Sa zicem ca un client doreste sa cheme un taxi la o adresa si nu mai poate folosi Star/Clever si hotaraste sa plaseze comanda prin dispecerat. Zis si facut, pune mana pe telefon formeaza un nr de la Meridian, Speed, Cris Taxi etc (alese pur aleator, cum mi-au venit in minte). Stim cu totii cat de greu raspunde cineva din dispecerat, asta daca o face si nu suna omul degeaba..Dar mai stim si ca atunci cand I se raspunde, in 90% din cazuri, nu ibs gaseste o masina disponibila. Deja omul a pierdut intre 5 si 10 minute cautand un taxi... Daca nu merge telefonic, omul va incerca prin aplicatie: isi va descarca o aplicatie a unei firme si va cauta si acolo. Sansele sa nu gaseasca o masina sunt si ele destul de mari, pentru ca sa fim seriosi, cati taximetristi folosesc aplicatia firmei unde lucreaza..

Si atunci solutia finala a omului care a pierdut in final, in medie, 15-20 minute cautand o masina care va fi ?
Pai daca nu are la dispozitie o aplicatie serioasa care sa aiba taxiuri de la toate companiile din Bucuresti va apela la transportul alternativ oferit simplu de catre uber sau taxify.

Deci, cine pierde si cine castiga din aceasta chestiune ? Clar taxiurile legale pierd razboiul cu asa zisele platforme de "ride sharing".

O ancheta demna de Romania, Te iubesc...", este mesajul unui internaut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel