Poliția Română face lumină în cazul anchetei Sky News. Anunț oficial

Urmare a reportajului apărut în presa internaţională şi preluat în publicaţiile din ţara noastră, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a făcut următoarele precizări, potrivit unui comunicat apărut pe site-ul instituției:

"La nivelul Poliţiei Române s-au declanşat verificări încă din ziua apariţiei materialului de presă.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, cu sprijinul celorlalte instituţii din sistemul de securitate naţională, a rezultat că modelul armelor prezentate în imagini este din categoria armelor de vânătoare.

Aceste tipuri de arme sunt deţinute legal în ţara noastră de membrii asociaţiilor de vânători, colecţionari, precum şi de personalul silvic.

Până la acest moment, nu au fost obţinute date din care să rezulte că armele ar proveni din săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În prezent, sunt continuate verificările pentru clarificarea situaţiei de fapt şi stabilirea unor eventuale încălcări ale normelor privind regimul juridic al armelor şi al muniţiilor.

Pe parcursul verificărilor, se vor folosi şi canalele de cooperare poliţienească internaţională", anunță Poliția Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel