Poliția, masini Dacia Duster pentru misiuni

Poliția Română
Poliția Română

Poliţia Română a recepţionat miercuri un lot de 60 de autospeciale noi, care sunt destinate muncii operative şi îndeplinirii misiunilor circumscrise preluării de România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Cele 60 de autospeciale Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 au fost repartizate către toate inspectoratele de poliţie judeţene, Poliţia Capitalei şi Inspectoratul General al Poliţiei Române, urmând a contribui la îmbunătăţirea modului în care poliţiştii îşi desfăşoară misiunile, se arată într-un comunicat al MAI. Autospecialele recepţionate reprezintă prima tranşă din totalul de 115 autoturisme Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, care intră în dotarea Poliţiei Române, restul de 55 urmând să fie livrate în perioada imediat următoare.

Autospecialele fac parte din al doilea program de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de MAI în acest an, achiziţie făcută din fondurile proprii. La începutul lunii iunie, Poliţia Română a recepţionat un lot de 471 de autospeciale noi Dacia Logan şi Dacia Duster, care au fost repartizate structurilor de ordine publică (posturi şi secţii de poliţie rurală) şi celor de rutieră, se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel