Fake news, combătut de polițiștii rutieri: Nu putem ghici ”ochiometric”

Foto: curentul.info
Foto: curentul.info

Polițistul care adminstrează pagina de Facebook "Polițiștii au umor"  a publicat recent un articol despre un fake news foarte răspândit pe internet. 

Șoferii sunt sfătuiți să nu se mai ia după tot felul de știri false când sunt opriți de polițiștii rutieri. "Polițistul rutier nu are nevoie de un motiv pentru a opri un conducător auto în trafic. Informați-vă și nu mai luați de bune știrile ”fake news” de genul ”poliția nu mai are voie să te oprească dacă nu îți spune motivul”. Nu suntem oameni cu puteri extrasenzoriale să putem ghici ”ochiometric” cine conduce autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, a stupefiantelor, cine circulă cu autovehicule care au plăcuțe cu nr. false sau cine este pur și simplu un urmărit general," scrie în mesajul postat de  "Polițiștii au umor". 

Admistratorul paginii, polițist de meserie, le spune șoferilor să înțeleagă că dacă vorbesc urât cu polițiștii, completarea procesului verbal va dura și mai mult. " Nu suntem perfecți, nu suntem supereroi. Suntem oglinda dvs. Provenim din aceeași societate ca și dvs.", mai scrie pe "Polițiștii au umor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel