Pogba, la Real Madrid? Solskjaer răspunde zvonurilor

Paul Pogba
Paul Pogba

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul formaţiei de fotbal Manchester United, a asigurat luni că mijlocaşul francez Paul Pogba este "fericit" la echipa engleză, unde va juca "un rol importat" pe viitor, informează agenţiile EFE şi AFP.

Solskjaer a răspuns astfel zvonurilor referitoare la un posibil transfer al lui Pogba la Real Madrid, la finalul acestui sezon, după declaraţiile recente ale jucătorului şi ale antrenorului formaţiei spaniole, Zinedine Zidane.

Îl apreciez foarte mult pe Pogba, nu este o noutate. Îl cunosc personal, aşa că pot vorbi despre el în cunoştinţă de cauză. Este un jucător într-adevăr diferit, care poate aduce pe teren ceea ce puţini jucători aduc, el poate face orice. Există mijlocaşi care ştiu să se apere foarte bine, alţii care sunt foarte buni la atac. El le ştie pe ambele", a spus Zidane.

Am spus întotdeauna că Real Madrid este un club de vis pentru toată lumea, este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Să joace la Real este un vis pe care orice copil care dă cu piciorul în minge îl are. (...) Pentru moment însă sunt la Manchester United şi nu ştiu ce voi face în viitor. Acum sunt la Manchester şi sunt fericit, a afirmat la rândul său Pogba, întrebat dacă ar da curs unei eventuale oferte a madrilenilor.

"Paul este un om foarte amabil şi educat, care a răspuns la o întrebare generală. Desigur, Zidane este o legendă în Franţa. Este un antrenor fantastic şi a fost un fotbalist fantastic, împotriva căruia am jucat. Paul a răspuns politicos la acea întrebare. Însă el este fericit aici şi va juca un rol foarte important la echipa noastră", a precizat Solskjaer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel