Podașcă, despre Weber: Își face campanie electorală pe seama României

Gabriela Podașcă
Gabriela Podașcă

Deputatul Pro România, Gabriela Podașcă a declarat că liderul popularilor europeni, Manfred Weber, profită de haosul din politica românească pentru a-și face campanie electorală. 

"Este păcat că România a ajuns să fie criticată la scenă deschisă pe plan european din cauza politicii iresponsabile și obtuze a lui Liviu Dragnea. Iar politicieni precum Manfred Weber (liderul popularilor europeni și candidat la președinția Comisiei Europene în 2019) își fac campanie electorală pe seama României speculând derapajele de la statul de drept și democrație.

În acest timp, Viorica Dăncilă face figurație la Bruxelles în întâlnirile cu liderii europeni, fiind pusă la colț inclusiv de socialiștii europeni pe teme vizând nerespectarea drepturilor și libertăților fundamentale. Astfel de atacuri se vor înteți în perioada următoare, pentru că anul viitor este unul electoral, iar situația din România tinde să devină un punct central al campaniei. Iar în lipsa unui răspuns inteligent, cărțile par să fie deja făcute pentru noi: vom fi puși în aceeași oală cu Ungaria și Polonia, țări sancționate drastic pentru derapaje grave de la valorile europene", a scris Podașcă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel