EXCLUSIV  Pod peste Prut - Ungheni, blocaj. Răzvan Cuc: E halucinant. Românii trebuie să ştie

Excavator
Excavator

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre cauzele şi motivele - unele de-a dreptul absurde - pentru care investiţii de anvergură sunt blocate în România. 

Răzvan Cuc a făcut o analiză a proiectelor de infrastructură din România şi a evidenţiat o serie de motive aberante care au făcut ca unele dintre acestea să fie blocate. Ministrul a dat şi un exemplu mai mult decât concludent. 

"Referitor la autostrada Unirii. Am fost la Iaşi, mi-am asumat nişte termene foarte clare. Acolo era un blocaj foarte mare vizavi de podul de peste Prut, de la Ungheni. De ce credeţi că era blocajul? Am avut în acea dimineaţă o întâlnire cu parlamentarii din Iaşi, cu cei de la Mediu, cu prefectul. Şi am aflat care era problema: că unul dintre picioarele podului cade într-o zonă protejată unde ce credeţi că se întâmplă? Este loc de 'liniştire şi reproducere' a unei specii de peşti.

Deci acei peşti se liniştesc şi se reproduc doar unde vine piciorul podului. Este halucinant, e de râsul curcilor. Am întrebat dacă avem vreo hotărâre de Guvern care reglementează acest lucru şi mi s-a spus de nu ştiu ce ONG... Păi să se ducă aceste ONG-uri în alte ţări şi să îi ajute pe alţii, că pe noi ne-au ajutat destul(...) Toate aceste lucruri trebuie să înceteze şi trebuie spuse românilor", a declarat ministrul Răzvan Cuc.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel