EXCLUSIV  Pod Constanța. Șoseaua București-Târgoviște. Daniel Tudorache, soluții - VIDEO

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit, la DC News, despre probleme importante pentru șoferi, mai exact Podul Constanței și șoseaua București – Târgoviște.

"Trebuie să rezolvăm problema Podul Constanței, cel care face legătura Grivița cu cele două cartiere Chitila și Bucureștii Noi. În această perioadă, sunt grupuri de lucru. Noi dorim să-l lărgim, să facem cel puțin două benzi pe sens", a spus Daniel Tudorache.

În perioada construcțiilor, șoferii vor merge doar pe o bandă. "Trebuie găsită o soluție pentru a rezolva problema, pentru că este vorba de București – Constanța", a punctat primarul Sectorului 1.

Discuții cu Primarul General

"Am vorbit și cu Primarul General, în acest mandat trebuie să rezolvăm problema acelui pod. Nu cred că e important să tăiem panglica, important e să rezolvăm situația pentru cele două cartiere. Trebuie să lărgim", a explicat Daniel Tudorache.

Șoseaua București – Târgoviște

În ceea ce privește șoseaua București – Târgoviște, o altă întrebare primită de la cititorii DC News, primarul Sectorului 1 a spus că se formează niște cozi interminabile. "La orele de vârf, intrarea din București-Târgoviște pe centură se întinde pe 500 – 1.000 de metri. Sunt rute alternative, dacă dorești să faci la dreapta în centură, sunt anumite străduțe pe care noi trebuie să-i îndrumăm pe cetățenii care vor să o ia la dreapta", a precizat primarul.

Răspunsul complet poate fi ascultat accesând link-ul de mai jos:

[citeste si] 

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel