Poate fi Neymar soluția minune pentru Barcelona? Răspunsul celebrului Rivaldo

Neymar. foto: @neymarjr - FB
Neymar. foto: @neymarjr - FB

Rivaldo este încă interesat de situația Barcelonei, care nu a mai reușit de câțiva ani să câștige Liga Campionilor.

Fostul internaţional brazilian Vítor Rivaldo Borba Ferreira consideră că Neymar este jucătorul de care are nevoie FC Barcelona pentru a putea câştiga din nou Liga Campionilor la fotbal, informează agenţia EFE. 'După umila mea părere, Neymar este jucătorul care îi lipseşte Barcelonei pentru a fi din nou câştigătoare a Ligii Campionilor. Are personalitate şi multă calitate pentru a-i recuceri pe toţi suporterii Barcelonei şi, totodată, pentru a deveni cel mai bun din lume', a precizat Rivaldo, tatăl atacantului echipei FC Viitorul Constanţa, Rivaldinho, într-o postare pe reţelele de socializare.

Neymar a evoluat între 2013 şi 2017 la FC Barcelona, club pe care l-a părăsit în mod neaşteptat pentru a se transfera la Paris Saint-Germain, după ce francezii au achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului cu gruparea catalană, în valoare de 222 milioane euro. Rivaldo, campion mondial cu naţionala ţării sale în 2002, crede că Brazilia este marea favorită a turneului Copa America, la care Neymar va fi cel mai bun jucător.

'Cred că Brazilia va câştiga Copa America cu o anumită uşurinţă. Nu văd nicio selecţionată care poate învinge Brazilia, în principal datorită revenirii lui Neymar care, din punctul meu de vedere, va fi cel mai bun jucător al competiţiei', a precizat fostul internaţional. Brazilia va găzdui campionatul pe naţiuni al Americii de Sud, Copa America, urmând să înfrunte Bolivia în meciul de deschidere, programat pe stadionul Morumbi din Sao Paulo, pe 14 iunie.

Citește și:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel