PNL trimite Curtea de Conturi la Primăria Capitalei. Companiile municipale, la control

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, miercuri, că a sesizat Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile efectuate de către companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea hotărârilor de înființare, conform Mediafax. 

"Am sesizat, cu nr. de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea Hotărârilor de înființare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL. Scurt!", a scris, miercuri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Companiile municipale, ilegale

Pe 26 iunie 2019, Consiliul General al Municipiului București a votat bugetele a 18 Companii Municipale, iar suma totală se ridică la aproximativ 1 miliard de lei. Decizia a fost luată în condițiile în care deciziile de înființare a acestor companii au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel București, potrivit USR București.

Potrivit preşedintelui USR Bucureşti, Curtea de Apel București a respins ulterior cererea de revizuire a deciziei prin care s-a stabilit că toate companiile municipale au fost înființate ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel