PNL, sondaj. Cristian Bușoi: Trebuie spus

PNL
PNL

Datele din sondajul CURS privind creșterea PNL la 25% în București confirmă cercetarea efectuată de PNL în Capitală în această primăvară, susține Cristian Bușoi.

"PNL, la 25%, în București. Procentul, confirmat în două sondaje diferite, este munca de doi ani a echipei pe care o conduc la PNL București.

Datele din sondajul CURS privind creșterea PNL la 25% în București confirmă cercetarea efectuată de PNL în Capitală în această primăvară, în luna aprilie. Avem așadar două sondaje diferite, ale unor institute de cercetare diferite, care confirmă creșterea PNL din ultimii doi ani.

PNL a plecat, în București, de la un punct minim în 2016 după alegerile locale și parlamentare, iar aceste sondaje confirmă că mandatul echipei de conducere de la PNL București are rezultate.

De doi ani, imediat după alegerile locale din 2016, când PSD și echipa PSD-Firea erau la apogeu, prin acțiunea personală, ca om din PNL București, dar și alături de o echipă redusă și demoralizată de dezastrul din alegeri, am ţinut administraţia PSD-Firea sub o critică argumentată continuă.

Administrarea succesului

Și trebuie spus că acum, PNL și nu USR este principala forță de opoziție la PSD în Consiliul General și în consiliile de sectoare; iar acesta este un succes muncit al echipei PNL București. Despre cum va fi administrat acest succes şi cum va putea fi transformat într-un start cu șanse pentru alegerile din 2020 rămâne de gândit şi de muncit de către toată organizaţia PNL a Capitalei și inclusiv şi de către PNL la nivel naţional.

Mai sunt multe de făcut. Rezultatul acestor sontaje trebuie apreciat cu realism și modestie, însă trebuie spus clar că refacerea discursului de Opoziție al PNL în București este al doilea proiect pe care îl realizez pentru PNL, după proiectul pe care l-am conturat şi pe care l-am promovat pentru PNL, printr-o muncă asiduă, luni de zile înainte de alegerile locale, pentru a-l lăsa de asemenea, la cheie, următorilor trei candidaţi ai PNL din 2016.

PNL va continua să fie în Opoziție totală față de administrația PSD-Firea, însă va susține toate soluțiile care sunt utile pentru bucureșteni și își va promova și susține propriile proiecte. Prioritare sunt: decongestionarea traficului, investiția în infrastructură, refacerea rețelei de termoficare, reducerea poluării", a scris, miercuri seară, Cristian Bușoi pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel