PNL s-a pus în mișcare pentru anticipate. PSD, comparat cu Houdini

Antoaneta Ioniță
Antoaneta Ioniță

Un deputat PNL dezvăluie că partidul a declanșat procedura pentru a găsi cea mai bună variantă în vederea alegerilor anticipate și asigură că nu face farse românilor. 

”PNL nu face farse românilor. Expert în iluzionism politic a fost PSD, care în timpul guvernării s-a jucat precum Houdini cu speranțele românilor și cu stabilitatea politică și economică.

PNL abordează cu răspundere guvernarea și, în același timp, cu maximă responsabilitate declanșarea alegerilor anticipate. PNL nu pregătește nici o farsă românilor, așa cum susține PSD, un partid care se teme că în urma alegerilor anticipate va deveni o formațiune politică de mâna a treia în Parlament.

Atrag atenția PSD că Biroul Executiv al PNL a decis să formeze o comisie condusă de președintele partidului care să caute căile asiguratorii pentru reușita declanșării unui scrutin parlamentar înainte de termen. Actualul Executiv PNL este unul minoritar, iar pentru ca România să beneficieze pe termen lung de stabilitate politică, românii trebuie chemați la vot pentru a pune în acord matematica parlamentară cu voința lor.

PNL își dorește ca, prin alegerile anticipate, să se formeze o majoritate parlamentară care să susțină reformele atât de necesare pe care Guvernul PNL a început să le pună în practică.” este declarația deputatului PNL Antoneta Ioniță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel